Skip to content

Hangt dit megashirt binnenkort bij jouw bedrijf in het pand?

Vorig seizoen hing er een groot thuisshirt van onze hoofdsponsor Droomparken aan het plafond van het Maasgebouw. Het shirt met een afmeting van 255,5 cm (lengte) x 291 cm (breedte inclusief mouwen) is door Droomparken beschikbaar gesteld aan de Supportersvereniging.

Aangezien wij geen ruimte hebben op ons kantoor willen we het rood-witte shirt graag beschikbaar stellen aan een bedrijf die het een mooi plekje kan geven. Het zou leuk zijn als we hiervoor een ludiek bedrag kunnen ontvangen. De opbrengst van het rood-witte shirt zal terugvloeien naar ons sfeerbudget.

Heb je interesse in het shirt? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en we nemen contact met je op. Hopelijk krijgt het shirt een mooie plek in een Feyenoord gerelateerd bedrijf.