Skip to content

Kameraadjes +: nóg meer voordelen voor Kameraadjes!

Kameraadjes profiteren met ingang van zaterdag 10 oktober (vandaag) van nóg meer voordelen via het gloednieuwe actieprogramma Kameraadjes +! Hiermee kunnen zij gebruikmaken van aantrekkelijke aanbiedingen, mooie kortingen en exclusieve acties.

Van kortingen op uitstapjes naar Diergaarde Blijdorp en Monkey Town tot voordeel bij het boeken van jullie vakantie naar Droomparken. Als lid van de Juniorclub van Feyenoord kies je uit een groot aantal Partnervoordelen dat het actieprogramma Kameraadjes+ te bieden heeft.

Lid worden?

Ben je Feyenoord-supporter, jonger dan veertien jaar, maar nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Schrijf je dan nu in voor de officiële Juniorclub van Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder en groei op met je favoriete club!