Skip to content

Streefbedrag donaties Legioenzaal bijna bereikt

Enkele weken geleden is er een doneeractie gestart voor De Legioenzaal. Hier is massaal gehoor aangegeven. De teller staat inmiddels op bijna €7000,- en het streefbedrag van €7500,- is dus bijna bereikt. Mooi om te zien dat het Legioen massaal heeft gedoneerd om De Legioenzaal nog groter te maken! We willen alle supporters die ons hebben gesteund bedanken. Onze dank gaat ook uit naar Protex Marine & Industry Oils BV. en Feestcafé De Zoom en Discotheek Pinky Renesse voor hun bijdrage aan deze actie.

Doel van de doneeractie

Na de grote verbouwing afgelopen zomer gaan we met het opgehaalde bedrag aan de slag om de verlichting te vernieuwen in het supportershome van De Kuip. Daarnaast hebben we ook de wens om nog een extra wand in De Legioenzaal te plaatsen. We zullen jullie in de aankomende weken op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Looptijd doneeractie

De doneeractie loopt tot aankomende vrijdag via de website van de supportersvereniging. Doneren kan nog steeds. Klik hier om de doneeractie voor nieuw geluid te steunen. Wil je De Legioenzaal voor de lange termijn steunen? Word lid van De Feijenoorder en steun De Legioenzaal voor een prijs van €19,08 (exclusief magazine) of €30 (inclusief magazine) per seizoen.