Skip to content

Beleef toch het Kuipgevoel en scoor de derby-editie van Stadion Sport Nieuws

Zondag gaat na de interlandperiode de eredivisie weer van start voor Feyenoord. We spelen tegen onze stadsgenoten van Sparta in helaas een lege Kuip. Ondanks het feit dat er geen publiek aanwezig is in De Kuip, brengen we als supportersvereniging wel het programmaboekje Stadion Sport Nieuws uit.

Leden ontvangen Stadion Sport Nieuws digitaal

Waarom brengen we Stadion Sport Nieuws uit voor een lege Kuip? Simpel: omdat we gewoon nog spelen. Waar je straks ook gaat kijken, extra informatie over de wedstrijd is altijd fijn. Daarom sturen we deze derby-editie van Stadion Sport Nieuws ook digitaal naar alle leden van De Feijenoorder. Op zondagochtend ontvang je als lid van de supportersvereniging voor de wedstrijd de digitale versie van Stadion Sport Nieuws via onze nieuwsbrief in je mailbox. Zorg er dus voor dat je e-mailadres bij ons bekend is. Wijzigingen kun je doorgeven via Clubcollect of via [email protected].

Alles wat je wilt weten over de enige stadsderby van Nederland

Stadion Sport Nieuws staat zondag volledig in het teken van de Rotterdamse derby tussen Zuid en West. Het programmaboekje bied je natuurlijk weer alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Van selecties en statistieken tot historische wedstrijden tussen beide clubs. Spartaan Hugo Borst en Feyenoorder Sander de Kramer doen een head to head. Verder houdt FR12.nl weer het man of the match klassement bij. FRFC1908.nl voorzag een zwart-witte foto uit de oude doos van kleur. Een nu al historische foto waarop aanvoerders Ben Wijnstekers (Feyenoord) en Dick Advocaat (Sparta) klaar staan voor de toss van de derby in 1982. We spreken de spartaverzamelaar.nl over zijn wedstrijdbeleving in coronatijd en de radioverslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop schijnen hun licht op de eerste derby van het seizoen.

Scoor je fysieke programmaboekje van deze bijzondere wedstrijd

Liever een papieren versie van Stadion Sport Nieuws in de hand tijdens de wedstrijd? Bestel dan hier je Stadion Sport Nieuws, editie Feyenoord-Sparta Rotterdam voor vrijdag 16 oktober 2020 12.00 uur. Onder normale condities belandt het programmaboekje de volgende dag op je deurmat, zodat je zondag goed voorbereid voor de tv zit.

Sluit je aan bij de supportersvereniging

Ben je nog geen lid van De Feijenoorder, maar wil je zondag wel Stadion Sport Nieuws digitaal ontvangen? Klik hier, word lid voor vrijdag 16 oktober en ontvang Stadion Sport Nieuws zondagochtend in je mailbox.