Skip to content

Bestel een miniatuur van de Johan Cruijff Schaal

Feyenoord veroverde op zaterdagavond 5 augustus 2017 de derde nationale prijs in anderhalf jaar tijd. Na de bekerwinst in 2016 en het landskampioenschap in 2017 schreef het team ook de Johan Cruijff Schaal bij, al ging dat met de nodige moeite gepaard. Bekerwinnaar Vitesse gaf zich in een uitverkochte Kuip pas na strafschoppen gewonnen, nadat er in de reguliere speeltijd geen winnaar uit de strijd was gekomen (1-1). In de strafschoppenserie vervulde Brad Jones een heldenrol door twee penalty’s te stoppen, terwijl Nicolai Jørgensen met de beslissende strafschop het stadion liet ontploffen.

Koop hier je unieke miniatuur uitvoering van de Johan Cruijff Schaal Editie XXII 2017. Tevens te koop de XXII 2018 editie. Leden van De Feijenoorder ontvangen 10 euro korting. De kortingscode is verstuurd per nieuwsbrief. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Nog geen lid van de supportersvereniging? Word lid en ontvang na aanmelding de kortingscode om je 10 euro ledenvoordeel te verzilveren.

De schaal heeft een diameter van 7 cm en is inclusief luxe houder.