Skip to content

Stadion Sport Nieuws in Europacup sfeer

Donderdag staat de 2e wedstrijd voor Feyenoord in de poulefase van de Europa League op het programma. Uiteraard is Stadion Sport Nieuws hierbij van de partij. Stadion Sport Nieuws staat volledig in het teken van het Europacup avontuur van Feyenoord. De Rotterdammers spelen tegen de Oostenrijkse club Wolfsberger AC.

Het programmaboekje (60 pagina’s dik) bied je natuurlijk weer alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Van selecties en statistieken tot een interview met Bernard Schuiteman, tegenwoordig werkzaam bij Grasshopper Club Zürich. We zoomen in op 2 grote Oostenrijkse iconen namelijk Ernst Happel en Franz Hasil. We spreken Günter Monsberger in zijn rol als voorzitter van de officiële supportersvereniging Wolfsfront en supporter Arnold Bongers neemt ons mee naar zijn reis in 2003 naar FC Kärnten-Feyenoord. Verder spreken we radioverslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop zij schijnen hun licht op de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Europa League.

Leden ontvangen het programmaboekje digitaal

Net als bij de thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam ontvangen leden van De Feijenoorder het programmaboekje Stadion Sport Nieuws in hun e-mail. Ben je wel lid, maar ontvang je geen nieuwsbrieven van ons? Klik hier en stuur een e-mail zodat we Stadion Sport Niews digitaal kunnen toesturen. Nog geen lid? Klik hier en sluit je aan bij de supportersvereniging. Je ontvangt dan Stadion Sport nieuws in je inbox.

Fysieke versie Stadion Sport Nieuws

Speciaal voor de verzamelaars is er ook een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Bestel Stadion Sport Nieuws in onze webshop. Voor woensdag 28 oktober, 12.00 uur besteld is (zolang de postbode mee werkt) normaliter op donderdag in huis.