Skip to content

5 aanwinsten van Feyenoord ontvangen een Rotterdams welkomstpakket

Deze week ontvingen de vijf nieuwe spelers, die Feyenoord deze zomer heeft verwelkomd, van ons een Rotterdams welkomstpakket. Christian Conteh, Bryan Linssen, Mark Diemers, Uroš Spajić, João Carlos Teixeira ontvingen elk een kist (met Rotterdamse kreten erop gemaakt door ons sfeerteam) vol typisch Rotterdamse producten/diensten. Wij wensen de spelers veel succes bij Feyenoord en hopen dat zij zich thuis voelen in Rotterdam.

De volgende bedrijven hebben meegeholpen aan het Rotterdam pakket seizoen 2020-2021. Euromast, Stadsbrouwerij de Pelgrim, ss Rotterdam, Feyenoord-boek Voor Altijd De Eerste, Man Met Bril Koffie, de Admiraliteit Dranken, Miniworld Rotterdam, Trichis boeken en bladeren, Staantribune, Rotterdam Partners, Spido, Bobby’s Dry Gin, Gym & Gin, Kaapse Brouwers, Golfbaan Kralingen, FRFC1908, De Noordzijde, La Salute, Dit is De Kuip, Run2Day, Stadsjuwelen, Lyle & Scott, Keurslager van Linschoten en Ghost Tour Rotterdam

Foto’s: Tom Bode. Dank aan het sfeerteam voor het spuiten van de kistjes.