Skip to content

Mooi cadeau voor het 15-jarig jubileum van de Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation bestaat op 14 november vijftien jaar. Als partner willen wij graag een mooi cadeau overhandigen aan de Foundation. Enkele weken geleden zijn we gestart met een opening interview in ons magazine Hand in Hand. Hierna is er een doneeractie gestart. Het doel hiervan was om doormiddel van een doneeractie en een Feyenoordveiling €7000,- op te halen. Het bedrag wijst natuurlijk naar het nummer 7 waarmee Dirk ons naar het landskampioenschap schoot in 2017. Met het bedrag willen we een Dirk Kuyt Foundation (rolstoel)bus inclusief De Feijenoorder bestickering laten rijden welke mensen met een beperking kunnen gebruiken van huis naar hun sportlocatie.

Interview met de Dirk Kuyt Foundation

In de oktober editie van ons Hand in Hand magazine was er een interview te lezen met de Dirk Kuyt Foundation. Samen met Jens Toornstra, Dirk Kuyt en Sjaak Troost keken we terug naar vijftien van mooie initiatieven en keken we ook vooruit. Klik hier om het interview te lezen.

Doneeractie

Een maand geleden zijn we gestart met een doneeractie. Voor €10,- kan er al een sporter van en naar het sportveld worden vervoerd. Voor €15,- kunnen twee sporters samen gaan sporten! Op het moment van schrijven staat de teller op €523 aan donaties. Help mee, klik hier en doneer. We laten de doneeractie doorlopen t/m 14 november.

Feyenoordveiling

Om het streefbedrag van €7000,- op te halen zijn we vrijdag 23 oktober gestart met een speciale Feyenoordveiling. Zo kon je als Feyenoorder onder meer bieden op 20 match issued Feyenoorshirts (met onder andere een shirt van Bijlow, Botteghin en Jonathan de Guzman), 2 Kuipstoelen onder handen genomen door kunstenaar en Feyenoorder Marcel Labrie, trofee van Gerard Meijer, gesigneerde keeperhandschoenen van UEFA Cup winnaar Edwin Zoetebier en is er een uitgegeven munt van FC Porto-Feyenoord beschikbaar. De veiling liep tot vrijdag 30 oktober, tijd 19.08 uur. Er werd flink geboden en we zijn dan ook trots om te melden dat er in totaal €6591,- is opgehaald doormiddel van de veiling.

Doel bereikt

We zijn trots op het feit dat we op het moment van schrijven in totaal al €7114,- hebben opgehaald doormiddel van de doneeractie en de Feyenoordveiling. Hand in Hand Kameraden voor het goede doel. Namens De Feijenoorder en de Dirk Kuyt Foundation dank voor jullie steun!

Bekijk hier het doel van de doneeractie en de Feyenoordveiling