Skip to content

Bereid je voor op Feyenoord-CSKA Moskou met Stadion Sport Nieuws

Donderdag staat de 2e thuiswedstrijd voor Feyenoord in de poulefase van de Europa League op het programma. Stadion Sport Nieuws staat volledig in het teken van het Europacup avontuur van Feyenoord. De Rotterdammers ontmoeten in de tweede thuiswedstrijd van de poulefase de Russische club CSKA Moskou.

Het programmaboekje (60 pagina’s dik) bied je natuurlijk weer alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Van selecties en statistieken tot een interview met Igor Korneev, tegenwoordig directie-adviseur van AS Monaco. Neemt Hans Zuurbier ons mee naar de uitwedstrijd tegen Spartak Moskou in 1993. Gaan we terug in de tijd naar 24 september 1996. Feyenoord speelde die dag gelijk tegen CSKA Moskou in De Kuip. We spreken Roman Ivantsov, medewerker van de officiële supportersclub Red-Blue World. Verder spreken we radioverslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop zij schijnen hun licht op de tweede thuiswedstrijd van Feyenoord in de Europa League.

Leden ontvangen het programmaboekje digitaal

Net als bij de thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam en Wolfsberger AC ontvangen leden van De Feijenoorder het programmaboekje Stadion Sport Nieuws in hun e-mail. Ben je wel lid, maar ontvang je geen nieuwsbrieven van ons? Klik hier en stuur een e-mail zodat we Stadion Sport Niews digitaal kunnen toesturen. Nog geen lid? Klik hier en sluit je aan bij de supportersvereniging. Je ontvangt dan Stadion Sport nieuws in je inbox.

Fysieke versie Stadion Sport Nieuws

Speciaal voor de verzamelaars is er ook een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Bestel Stadion Sport Nieuws in onze webshop. Voor woensdag 4 november, 12.00 uur besteld is (zolang de postbode mee werkt) normaliter op donderdag in huis.