Skip to content

Sinterklaas ook in Kameraadjes App aangekomen!

Sinterklaas is in het land en is ook de Kameraadjes App binnen komen varen! Na de nieuwste update van de app voor leden van Feyenoords Juniorclub kom je terecht in een heuse Sinterklaaswereld, waarin Kameraadjes hun schoen kunnen zetten en Sinterklaas kunnen helpen met klusjes op de pakjesboot.

Daarnaast zijn ook de avonturen van Sinterklaas en de Graspietjes te beluisteren binnen de Kameraadjes App en ontbreken natuurlijk ook de Feyenoord-liedjes van Sinterklaasfever niet. De Sinterklaaswereld is beschikbaar voor Mini’s en Puntertjes (0 – 7 jaar) in de appstores (klik hier).

Ben je nog geen lid van de Kameraadjes – de officiële Juniorclub van Feyenoord en supportersvereniging De Feijenoorder – maar wil je wel gebruikmaken van de Kameraadjes App? Meld je dan hier aan!