Skip to content

Stadion Sport Nieuws Feyenoord-FC Utrecht

Na het belangrijke gelijkspel in Rusland kijken we alweer vooruit naar de Eredivisie wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht.

Programmaboekje
Stadion Sport Nieuws is hierbij uiteraard van de partij. Het programmaboekje van Feyenoord geeft je alle informatie rondom de wedstrijd Feyenoord-FC Utrecht. Van selecties en statistieken tot historische wedstrijden tussen beide clubs. We staan stil bij het overlijden van Pim Doesburg en geven de spelers/trainers weer die voor zowel Feyenoord als FC Utrecht hebben gespeeld. We beschrijven de Utrechtjaren van Willem van Hanegem en we spreken Siege Postuma van de Supportersvereniging FC Utrecht. Ook de reeds gestarte spandoekenactie komt voorbij in het programmaboekje van Feyenoord.

Digitaal
Leden van de Supportersvereniging ontvangen het programmaboekje vandaag digitaal via een nieuwsbrief.

Fysiek
Speciaal voor de verzamelaars is er een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Normaliter vandaag voor 12.30 uur besteld is morgen in huis. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.