Skip to content

Stadion Sport Nieuws Feyenoord-Dinamo Zagreb

Stadion Sport Nieuws staat volledig in het teken van het Europacup avontuur van Feyenoord. De Rotterdammers ontmoeten in de derde thuiswedstrijd van de poulefase de Kroatische club Dinamo Zagreb.

Het programmaboekje (60 pagina’s dik) bied je natuurlijk weer alle info die je nodig hebt op je wedstrijddag. Van selecties en statistieken tot een interview met Matthew Steenvoorden, tegenwoordig spelend voor HNK Gorica. Neemt Peter Houtman ons mee naar de uitwedstrijd tegen Rijeka in 2014. Gaan we terug in de tijd naar 11 september 1974. Feyenoord speelde een vriendschappelijke wedstrijd in Kroatië. We spreken Tomislav Mileis, Vice-voorzitter van de CFE (Croatian Fans Embassy). Verder spreken we radioverslaggevers Dennis van Eersel en Sinclair Bischop zij schijnen hun licht op de laatste thuiswedstrijd van Feyenoord in de Europa League.


Leden van de Supportersvereniging ontvangen het programmaboekje woensdag digitaal via een nieuwsbrief.


Speciaal voor de verzamelaars is er een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Voor woensdag 12.00 uur besteld is op de wedstrijddag in huis. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.