Skip to content

Fotoverslag Feyenoord in Klagenfurt dag 1

Feyenoord speelt morgen de laatste groepswedstrijd in de Europa League. In het Oostenrijkse Klagenfurt vecht Feyenoord in een rechtstreeks duel met Wolfsberger AC om een ticket voor de knock-out fase van het toernooi. Vandaag stond de persconferentie en de laatste training op de planning. Het winterse weer in Klagenfurt zorgde er voor dat de training verplaatst werd naar het trainingsveld naast het stadion om morgen onder zo goed mogelijke omstandigheden de wedstrijd af te kunnen werken.

De Hypo-Arena, volledig omgeven door sneeuw.
Ook het veld is nog niet volledig sneeuwvrij gemaakt.

Dick Advocaat en Orkan Köcku staan de pers te woord.
Om het veld te sparen zal er vanavond niet op worden getraind.
De eerste 15 minuten zijn open voor de pers, waarna een felle training volgt.