Skip to content

Aangepast programma bij herdenking Coen Moulijn

Op maandag 4 januari aanstaande is het precies tien jaar geleden dat Coen Moulijn overleed. Zoals gebruikelijk staan Feyenoord en De Feijenoorder ook dit jaar stil bij het overlijden van Feyenoords clubicoon. Er waren al voorbereidingen getroffen voor een speciale tiende herdenking, maar als gevolg van de corona-maatregelen is het programma voor deze herdenking aangepast. Dit is in goed overleg gegaan met onder meer Adrie Moulijn – de weduwe van Coen.

Om 11:00 uur brengen algemeen directeur Mark Koevermans, voorzitter van De Feijenoorder Remco Ravenhorst en Gerard Meijer & vrouw Emily samen met Adrie Moulijn een bezoek aan het standbeeld van Coen aan de Olympiazijde van De Kuip. Zij zullen een minuut stilte in acht nemen om de legendarische linksbuiten, die op 4 januari 2011 op 73-jarige leeftijd overleed, te herdenken.

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving kan er op maandag 4 januari aanstaande geen publieke herdenking plaatsvinden van Coen Moulijn. Vanwege de corona-maatregelen wordt er vanuit de lokale autoriteiten geen toestemming gegeven voor het bezoeken van het standbeeld bij De Kuip, iets dat sinds het overlijden van Feyenoords clubicoon jaarlijks traditie is geworden.