Skip to content

Koop je stoel en bekijk de reeds gemaakte spandoeken

Half november is De Feijenoorder samen met FRFC1908 en met steun van FR12, Cabras Feliz, De Noordzijde en diverse supportersgeledingen de actie ‘Samen krijgen we het stadion vol’ gestart. Het doel was destijds om 47.212 stoeltjes te bedekken met spandoeken.

Op de spandoeken staan aanmoedigingen voor het elftal. Vanaf 5 euro kunnen supporters een doek kopen en een tekst insturen. De spandoekenactie was vanaf het begin een succes. Duizenden stoelen werden besteld en rond half januari staat de teller inmiddels op 35.000 verkochte stoelen. Het ultieme doel is om De Kuip vol te krijgen met spandoeken. Nog geen spandoek besteld? Klik hier om je spandoek te bestellen.

Foto’s spandoekenactie

Onze vrijwilligers doen hun best om elk gespoten spandoek op de foto te zetten. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een spandoek tussendoor glipt. Alle foto’s van de reeds gemaakte spandoeken zijn te vinden via: www.defeijenoorder.nl/spandoekenactie-samen-krijgen-we-het-stadion-vol/ Staat je foto hier nog niet tussen? Wees niet ongerust en kijk op een later moment nog een keertje. We doen ons uiterste best om je spandoek z.s.m. te maken.

Teller

Benieuwd naar het totaal aantal stoeltjes wat er verkocht is bij deze unieke actie? Op de hoofdpagina van defeijenoorder.nl kun je een stoelenteller vinden. Samen krijgen we het stadion vol!