Skip to content

Gezocht: editor

De officiële Feyenoord supportersvereniging heeft een vaste fotograaf die foto’s schiet tijdens trainingen, events en de thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord. Daarnaast schiet hij ook foto’s bij wedstrijden van betaald voetbalclubs in de regio. Voor deze fotograaf zijn we op zoek naar een persoon die tijdens de trainingen, events en de thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord de gemaakte foto’s kan bewerken.

Werkzaamheden
Je ontvangt beelden vanuit het stadion net geschoten door de fotograaf via een FTP-verbinding, bij de beelden dienen de namen van de spelers ingevoerd te worden en de foto’s bewerkt te worden. Het is een simpele bewerking zoals: beeld recht zetten, de belichting goed krijgen en het croppen van de foto. De fotograaf kan aangeven hoe je dit het beste kunt doen. De laatste stap in het proces is om de bewerkte foto’s naar de juiste FTP-servers te sturen. Heb je affiniteit met fotobewerking en fotografie en lijkt het je leuk om beelden te bewerken? Stuur een e-mail naar: [email protected]. Er staat per opdracht een kleine vergoeding tegenover, daarnaast leer je natuurlijk ontzettend veel van deze opdrachten.