Skip to content

Stuur je foto in met Wim Jansen

Meer dan 400 wedstrijden speelde Wim Jansen voor Feyenoord. Hij werd meerdere keren kampioen van Nederland en won onder andere: de Europacup 1, de UEFA Cup én de Wereldbeker. Daarnaast was Wim Jansen ook actief als trainer en technisch directeur. Een echte Feyenoorder.

Voor het supportersmagzine van Feyenoord zijn we op zoek naar foto’s van Wim Jansen mét eventueel een herinnering/anekdote. Foto’s van deze oer-Feyenoorder alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd.


Stuur de foto’s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar [email protected]

Heb je alleen een afgedrukte foto met Wim Jansen maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar [email protected] met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.