Skip to content

Stadion Sport Nieuws Feyenoord-Willem II

Zondag komt Willem II naar De Kuip. Het is een weerzien met veel oude bekenden. Martin van Geel, Joris Mathijsen, Miquel Nelom, Sven van Beek, Ian Smeulers en Jan-Arie van der Heijden zijn nu in dienst van de Tilburgers. Onlangs werd trainer Arie Koster ontslagen en assistent-trainer in De Kuip Željko Petrović werd als zijn vervanger aangetrokken. Willem II staat lager op de ranglijst dan de voorgaande seizoenen. De laatste competitiewedstrijd en de eerste onder leiding van Željko Petrović werd gewonnen door de Tilburgers. Het blijft een ploeg om rekening mee te houden, zeker gezien het aantal oud-Feyenoorders in de ploeg.

In de Feyenoord-Willem II editie kun je alle gespeelde wedstrijden tussen Feyenoord en Willem II in de competitie terugvinden, spreken we Willem II-supporter Sander van Broekhoven, geven Dennis van Eersel en Sinclair Bischop een prognose, jaren geleden interviewde we de ouders van Sven van Beek de highlights van het interview hebben we herplaatst en er staan in het programmaboekje van Feyenoord weer diverse columns. Met de gebruikelijke voorbeschouwingen, selecties en statistieken vormt Stadion Sport Nieuws weer een ideale voorbereiding op de competitiewedstrijd tegen Willem II.


Leden van de Supportersvereniging ontvangen het programmaboekje digitaal per nieuwsbrief. Nog geen lid? Klik hier en sluit je aan bij de officiële Feyenoord Supportersvereniging.


Speciaal voor de verzamelaars is er een klein aantal fysieke programmaboekjes beschikbaar. Voor vrijdag 12 februari om 12.00 uur besteld is normaliter op de zaterdag in huis. Klik hier en bestel Stadion Sport Nieuws.