Skip to content

In de maart editie van Hand in Hand een interview met Frank Arnesen

In de aankomende dagen valt het supportersmagazine van Feyenoord bij leden op de deurmat. In Hand in Hand een interview (6 pagina’s) met technisch directeur Frank Arnesen. Arnesen praat over de jeugdopleiding, de scouting, de huidige transfermarkt en zijn visie/strategie. Uiteraard hebben we ook vragen gesteld over het aantrekken van Pratto, de toekomstplannen met Senesi en Berghuis en het vertrek van Dirk Kuijt bij Feyenoord.

Naast het interview met Arnesen zijn er onder andere items met Devin Remie van Feyenoord 018, Karin Blankenstein van de John Blankenstein Foundation, Feyenoordsupporter en Europarlementariër Caroline Nagtegaal van Doorn en spreken we Steven Lagerwij CEO van Entrpnr – Samen ondernemen.

Hand in Hand
Nog geen lid maar wil je voortaan het magazine Hand in Hand ontvangen? Sluit je aan door hier te klikken. Hand in Hand is tevens los te koop in onze webshop. Klik hier en bestel jouw editie van Hand in Hand.