Skip to content

Win een bezichtiging van de spandoekenzee inclusief lunch

Dankzij onze supporters ligt De Kuip bijna helemaal vol met spandoeken. Om alle kopers van doeken te bedanken voor het mogelijk maken van dit enorme succes, gaan we in samenwerking met Feyenoord en Stadion Feijenoord unieke bezichtigingen plus een lunch (van Takeaway De Kuip) verloten. Ook supporters die nu nog geen doek hebben maar besluiten er alsnog een te kopen, maken kans op deze prachtige prijs.

Wat een club, wat een supporters! Ook in coronatijd bewijzen we met z’n allen dat er maar één legioen is. Vol trots kunnen we melden dat er inmiddels ruim 44.000 stoelen bedekt zijn met een spandoek. Maar, we zijn er nog niet: De Kuip moet helemaal vol en om dat te bereiken hebben we nog een kleine 3.000 stoelen te gaan.

Om alle doekkopers te bedanken, verloten we in samenwerking met Feyenoord en Stadion Feijenoord 2 unieke bezichtigingen van de spandoekenzee inclusief een lunch van Takeaway De Kuip. Om het nog unieker te maken, wordt de bezichtiging begeleid door één van de betrokken supporters achter de spandoekenactie. Heb je nog geen doek gekocht en wil je toch kans maken op deze prijs? Dan is het zaak vóór maandag 15 maart om 12.00 uur alsnog een doek te kopen via www.defeijenoorder.nl/actie. Naast dat je kans maakt op de bezichtiging
en lunch, help je ons ook mee om De Kuip uitverkocht te krijgen. Samen krijgen wij het stadion vol!

Winactie
Wil jij kans maken op een van deze twee plaatsen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met de reden waarom jij graag deze lunch in De Kuip met uitzicht op die fantastische spandoekenzee wilt winnen.