Skip to content

Oproep! Ervaringen gezocht na Feyenoord-FC Utrecht

Afgelopen zondag was het na de wedstrijd tegen FC Utrecht voor veel supporters niet mogelijk om via hun normale route naar huis te gaan. De politie sloot na de wedstijd de hekken richting het voorplein op de Olympiazijde en ook de Coen Moulijnweg werd in zijn geheel na het laatste fluitsignaal afgesloten. Hierdoor konden veel supporter niet “normaal” naar huis toe en kwamen supporters die net met een goed gevoel na de 2-0 overwinning uit De Kuip kwamen ongewild in een charge van de ME met paarden en het waterkanon terecht.

Om een beeld te krijgen wat er zich heeft afgespeeld, komen we graag met meer supporters in contact die ons hierover meer kunnen vertellen en/of zelf -gevolgen van- het optreden hebben ervaren. E-mail jouw ervaring naar [email protected]

De insteek is eerst om een compleet beeld te krijgen van wat er heeft plaatsgevonden. Indien er zaken hebben plaatsgevonden welke niet door de beugel kunnen dan willen we dit graag bespreken met de club, gemeente en de politie.