Skip to content

UEFA Cup avonden in De Kuip

Van 23 tot en met 26 juni doet zich de unieke kans voor om met twee UEFA cups (uit 1974 en 2002) tegelijkertijd op de foto te gaan in De Kuip.

De eerste avond waren Eddy Treijtel en Rinus Israel van het team uit 1974 aanwezig. Vlakbij de bekers in De Vereeniging kon men de doelpunten van de twee wedstrijden herbeleven door het bekijken van de video’s over 1974 en Pierre van Hooijdonk in 2002.

Ook het Feyenoord museum, met onder andere de schoenen van Pierre en een shirt van Tomasson, was open. Daarnaast kon men via het oude ereterras een blik op het veld werpen en kon men de monumentale Olympiahal met onder andere de schoenen van Coen Moulijn  bezichtigen.

De foto’s van deze avonden zijn via deze pagina te bekijken.

Woensdag 23 juni 2021

[soliloquy id=”33374″]

Donderdag 24 juni 2021

[soliloquy id=”33383″]

Alle foto’s van vrijdag en zaterdag kan je hier terugvinden.