Skip to content

Stadion Sport Nieuws, Feyenoord-FC Drita

De Feyenoord-FC Ditra editie van Stadion Sport Nieuws is de ideale voorbereiding op de wedstrijd in de UEFA Conference League. Met de gebruikelijke voorbeschouwingen, selecties en statistieken ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen beide ploegen.

You can’t ban a Feyenoordfan. De UEFA stond geen uitsupporters toe bij FC Drita-Feyenoord, maar reizen naar Kosovo mocht wel. Dat deden een kleine honderd supporters dan ook. In het programmaboekje kun je een fotoverslag terugvinden van deze bijzondere bestemming.

10 vragen over de UEFA Conference Leaugue. Waarom is er een nieuw Europees toernooi in het leven geroepen? Wat kan Feyenoord verdienden met dit toernooi? Lees alles over het nieuwe toernooi waarvoor we ons hopen te plaatsen voor de groepsfase.

In het programmaboekje van Feyenoord een kersverse Professor Kees Quiz. Er staan zes nieuwe vragen om je Feyenoordkennis te testen. Alvast een tipje van de sluier: Welke drie clubs kwam Feyenoord in het seizoen 2020-2021 tegen in de groepsfase van de Europa League?

Leden van De Feijenoorder kunnen het programmaboekje digitaal lezen (vanaf vrijdag 30 juli, 10.00 uur) door hier te klikken en hun 10-cijferig lidnummer in te vullen. Nog geen lid? Sluit je aan, klik hier en ontvang ook een lidnummer zodat je Stadion Sport Nieuws kunt bekijken.