Skip to content

Georganiseerde supportersreizen naar de groepsfase van de UEFA Conference League

De Feijenoorder organiseert sinds een aantal jaren samen met de club georganiseerde reizen naar Europese uitwedstrijden. Voordeel van de georganiseerde supportersreizen is dat je met Kameraden reist en verzekerd bent van de wedstrijden het vervoer. Deze kun je samen kopen in de Feyenoord Ticketshop. Zo organiseerde we supportersreizen per vliegtuig en/of bus naar de steden Glasgow, Porto, Bern en Manchester.

Groepsfase UEFA Conference League

Na de succesvolle voorrondes in de UEFA Conference League staat Feyenoord voor een hopelijk succesvolle groepsfase. Inmiddels is het bekend dat we tegen 1. FC Union Berlin, Slavia Praag en Maccabi Haifa spelen. Uiteraard willen we naar de uitwedstrijden in de groepsfase ook supportersreizen mogelijk maken. We willen de ploeg graag steunen! Hierbij zijn we wel afhankelijk van de UEFA in verband met het toelaten van uitsupporters. Indien hiervoor groen licht is, zullen we na afstemming met de club zo spoedig mogelijk de mogelijkheden per bestemming op een rijtje zetten en deze communiceren via defeijenoorder.nl. Zoals gebruikelijk ontvangen leden van De Feijenoorder korting op de mogelijke supportersreizen.