Skip to content

Feyenoord-expositie op grote hoogte geopend door Jens Toornstra

Met het signeren van zijn eigen foto heeft ambassadeur van de Dirk Kuyt Foundation en aanvoerder van Feyenoord Jens Toornstra de Feyenoord-expositie op de Euromast geopend. De Feyenoord-expositie is dé hoogste outdoor Feyenoord-expositie op de rotterdamste plek van Rotterdam, namelijk;  de Euromast. In deze bijzondere expositie, die vanaf nu te zien en te bezoeken is, worden 20 unieke beelden tentoongesteld en nemen we bezoekers mee door diverse hoogtepunten van de club.

Leden bezoeken de Feyenoord-expositie met korting
Vanaf vandaag kunnen bezoekers de expositie bekijken en uiteraard genieten van het uitzicht over Rotterdam. Bezoekers ontvangen een QR-code waarmee ze een brochure kunnen openen waar informatie te vinden is over de foto’s. Leden van De Feijenoorder profiteren tijdens de Feyenoord-expositie periode van 25% korting op de entree van de Euromast op vertoon van hun ledenpas. De eerste 100 leden die de Feyenoord-expositie bezoeken ontvangen bij hun entree een gesigneerde foto van Jens Toornstra als presentje.

De Euromast
De Euromast is sinds 1960 hét icoon van Rotterdam. Ooit gebouwd voor de Floriade, later bijna verdubbeld in hoogte, al decennialang een populaire attractie én nog altijd de hoogste uitkijktoren van Nederland. Dankzij een unieke samenwerking tussen De Feijenoorder, de Euromast en de Dirk Kuyt Foundation, kunnen bezoekers van de Euromast niet alleen Rotterdam overzien op het platform, maar ook de historie van Feyenoord. Op 100 meter hoogte houden we de hoogste Feyenoord-expositie ooit.

Fotocollage
Aan de hand van 20 foto’s nemen we de bezoeker mee langs “Feyenoord hoogtepunten.” Hiervoor benutten we het eigen unieke fotoarchief, met onder anderen beelden van Piet Bouts, Edwin Verheul en gebruiken we beelden van John de Pater, Soenar Chamid en Eyecatcher, de filmmakers. De expositie zit vol met Feyenoordhelden door de jaren heen. Onder andere Willem van Hanegem, Jan Boskamp, Wim Jansen, Eddy Treijtel, Gerard Meijer, Dirk Kuyt, Jens Toornstra, Pierre van Hooijdonk en Robin van Persie zitten in de expositie. De foto’s van (oud)spelers zijn afgedrukt op aluminium in een formaat van 85 bij  85 cm en zijn opgehangen aan de railing op het platform van de Euromast.

Dirk Kuyt Foundation
De Feyenoord-expositie zal enkele maanden blijven hangen op de Euromast. Na afloop van de expositie veilen we de foto’s inclusief handtekening van de hoofdrolspeler online op defeijenoorder.nl. De opbrengst van de veiling komt in zijn geheel ten goede aan de Dirk Kuyt Foundation.

De Dirk Kuyt Foundation maakt structureel sporten voor iedereen met een beperking bereikbaar door het ondersteunen en (mede) organiseren van sportactiviteiten en projecten door heel Nederland. Hierdoor worden unieke sportmomenten voor mensen met een beperking mogelijk gemaakt.

Dank
Onze dank gaat uit naar de volgende sponsoren die de Feyenoord-expositie en veiling mede mogelijk maken: A.M.R. BVEntrprEurospedHR Project Partners BVJansenLauwenKH Chemicals BV, Lars Wijgers, Perfect GroepPowerhouseProtex Marine & Industry Oils BV, Starol BV, Spaland MakelaarsTrichisWL-ICT en Xelvin.

Wil je de Feyenoord-expositie en veiling en dus ook de Dirk Kuyt Foundation steunen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen contact met je op.