Skip to content

Jada Conijnberg op de cover van de nieuwe editie van het supportersmagazine Hand in Hand

Voor de allereerste keer staat er een Feyenoord-speelster op de cover van ons supportersmagazine Hand in Hand. Dik verdiend, want de Feyenoord Vrouwen zijn het seizoen sterk gestart en schitteren voor het eerst in de geschiedenis van Feyenoord op het hoogste vrouwen niveau van Nederland!

Op de cover zie je een juichende Jada Conijnenberg nadat zij de score opende tegen Ajax op een goed gevuld Varkenoord. Deze week hebben we een exemplaar overhandigd aan Jada en haar team.In deze editie van Hand in Hand volop aandacht voor de vliegende start van Feyenoord vrouwen 1, spreken we Cyriel Dessers, is er een boekrecensie over het boek Wim Jansen – Meesterbrein en spreken we de eerste wedstrijdmascotte die na de COVID-19 weer het veld op mocht.

Leden ontvangen het supportersmagazine rond 22 oktober. Nog geen lid? Klik hier en sluit je aan bij de officiële Feyenoord supportersvereniging.

Foto: Yannick Verhoeven