Skip to content

Supportersreis naar Praag

De uitwedstrijd tegen 1. FC Union Berlin staat eerst nog op het programma. Toch kijken we alvast vooruit naar de derde en laatste uitwedstrijd in de groepsfase van de UEFA Conference League. Dit doen we in verband met de organisatie tijd voor de supportersreis. Afhankelijk van de hoeveelheid uitkaarten die Feyenoord kan afnemen zijn we uiteraard voornemens om een supportersreis te organiseren.

De supportersreis organiseren we voor de supporters om Feyenoord in Europa achterna te reizen. Om een afweging te kunnen maken in de keuze voor een vlieg- en busreis of bijvoorbeeld alleen een busreis zijn we afhankelijk van de interesse vanuit de supporters. Heb je interesse om voor Praag uit gebruik te maken van de supportersreis dan zijn we benieuwd naar je interesse in een vlieg- of busreis, type uitkaart en je naam.

Je gegevens gebruiken we alleen om te peilen waar de voorkeur ligt vanuit de supporters. Je helpt ons enorm in de afweging voor welke vervoersmiddelen wenselijk zijn. De supportersreis organiseren we in samenwerking met Feyenoord. Zoals gemeld, heeft het totaal aantal uitkaarten ook invloed op onze keuzes en stemmen we de reis met de club af. Een eventuele supportersreis zal worden verkocht via het online ticketing systeem van Feyenoord, je kunt dan direct het vervoermiddel + kaart boeken. Leden van De Feijenoorder profiteren van ledenvoordeel op een eventuele supportersreis naar Praag.