Skip to content

Vlieg- en busreis naar Slavia Praag-Feyenoord

Donderdag 25 november speelt Feyenoord de belangrijke uitwedstrijd in Praag voor de groepsfase van de UEFA Conference League. Net als bij de voorgaande reizen naar o.a. Porto, Manchester, Glasgow, Bern en Berlijn bieden we in samenwerking met Feyenoord ook voor de wedstrijd in Praag een georganiseerde supportersreis aan via een vlieg- en busreis. We laten 1 charter vliegen en er reist 1 bus naar Praag. Er is plaats voor 182 supporters in het vliegtuig en in de bus is er in totaal plek voor 64 supporters.

Vliegtuig

Op donderdag 25 november om 07.00 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Amsterdam naar Praag. Verwachte aankomsttijd in Praag is om 08.30 uur (lokale tijd). Na aankomst brengen gereedstaande bussen ons van het vliegveld naar het centrum van Praag. Hier heb je alle tijd om de stad te verkennen.

Vanuit het centrum reis je op eigen gelegenheid naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen klaar bij het stadion om je naar het vliegveld te brengen. Op donderdag 25 november tussen 23.30 uur en 00.00 uur (Exacte vertrektijd volgt via een infomail) vliegen we weer terug van Praag naar Amsterdam. Anderhalf uur na vertrek zal de charter weer in Amsterdam landen.

De prijs voor de vliegreis inclusief wedstrijdkaart is €349,-. Leden ontvangen €35,- ledenvoordeel en betalen dus €314,-. Nog geen lid? Word lid van De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de vliegreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal. Tijdens het afrekenen in de Feyenoord ticketshop ontvang je nog geen korting als lid, dit boeken we uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd terug op de rekening van de leden die zijn mee gereisd.

Supporters die met de vliegreis meereizen zitten in het vak EXT prijs 69,70 euro.

Busreis

Op woensdag 24 november vertrekt de bus rond 21.00 uur vanaf De Kuip. De verwachte aankomsttijd in Praag op 25 november is om circa 10.00 uur. Je wordt afgezet in het centrum van Praag. Je hebt dus alle tijd om de stad te verkennen. Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om direct de terugreis in te zetten. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip op vrijdag 26 november is om 11.00 uur.

Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast, en een dvd-speler.

Prijs
De prijs voor de busreis inclusief wedstrijdkaart is €210,-. Leden ontvangen €35,- ledenvoordeel en betalen dus €175,-. Nog geen lid? Word lid van De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Tijdens het afrekenen in de Feyenoord ticketshop ontvang je nog geen korting als lid, dit boeken we uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd terug op de rekening van de leden die zijn mee gereisd.

Supporters die met de vliegreis meereizen zitten in het vak EXT prijs 69,70 euro.

Sjaal
Special voor deze wedstrijd is er een sjaal gemaakt. Supporters die de vlieg- of busreis naar Praag boeken krijgen bij vertrek een exemplaar overhandigd.

Verkoop
De verkoop van de reis inclusief wedstrijdkaart verloopt via de online ticketshop van Feyenoord daarbij worden dezelfde verkoopperioden in acht genomen die ook voor de ‘reguliere’ kaartverkoop gelden. Bekijk hier alle informatie rondom de kaartverkoop voor Slavia Praag-Feyenoord.

Algemene voorwaarden
Bekijk hier de algemene voorwaarden welke van toepassing zijn op de georganiseerde supportersreis.