Skip to content

Hans Twigt is de ‘nieuwe’ Professor Feyenoord

Op vrijdag 12 november kon de 16e editie van Professor Feyenoord nog maar net doorgaan, met 64 deelnemers en enkele tientallen supporters in de kantine van Sportclub Feyenoord. De avond werd geopend door presentator Frank Vijg samen met oud-Feyenoorder Glenn Loovens. Na drie ronden met in totaal 70 vragen werd Hans Twigt de onbetwiste winnaar; zie hier de top 3:

1. Hans Twigt                   61 punten
2. Boudewijn Warbroek    53 punten
3. Mark Meijerman            49 punten

Het was de derde keer dat Hans de titel binnen haalde, hij was ook al de winnaar in 2010 en 2014. Naast de quiz werden er ook twee rondes Kahoot gespeeld. Tim Verwey won de 1e ronde van Kahoot, de 2e ronde werd gewonnen Matthijs Pontier. De avond werd afgesloten met een presentje voor presentator Frank Vijg, hij presenteerde de quiz voor de tiende keer.

Al met al een gezellige en leerzame Feyenoord-avond. Wij willen Sportclub Feyenoord bedanken voor gebruik maken van de kantine, Frank Vijg voor de presentatie van de quiz, Ellen Mannens voor de presentatie van Kahoot quiz, het Feyenoord Museum voor het in bruikleen stellen van de historische prijs, Slier Sportprijzen voor het beschikbaar stellen van de bekers, en Glenn Loovens voor zijn aanwezigheid als hoofdgast. Deze avond kon niet worden georganiseerd door het trouwe Professor Feyenoord team. Allen bedankt!

Op naar de 17e Professor Feyenoord op vrijdag 25 november 2022!

Foto’s: John de Pater