Skip to content

P1 Travel sluit zich aan als partner bij De Feijenoorder

Reisorganisatie P1 Travel heeft zich als partner aangesloten bij De Feijenoorder. De komende twee jaar kunnen leden van de supportersvereniging profiteren van deze samenwerking en oud-Feyenoorders live zien spelen bij topclubs.

Officiële tickets voor de beste voetbalwedstrijden

Het Leidse P1 Travel is officiële partner van grote clubs uit de Premier League, zoals Chelsea, Arsenal, West Ham United en Manchester City. Ook kunnen fans veilig hun ticket boeken naar o.a. Borussia Dortmund, Real Madrid en FC Barcelona. Kortom: een waanzinnige voetbaltrip is via hen gegarandeerd! En voor supporters van Feyenoord is het dé kans om ex-spelers bij Europese topclubs te zien spelen, zoals Stefan de Vrij (Inter Milan) Rick Karsdorp (AS Roma) Gini Wijnaldum (PSG).

Korting voor leden van FSV De Feijenoorder

FSV-Leden profiteren van €5,- korting op hun boeking bij P1 Travel. De kortingscodes zijn via een nieuwsbrief verstuurd. Niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]