Skip to content

Haal De Kuip van tin in huis!

We missen De Kuip enorm, om het gemis een klein beetje te compenseren brengen we De Kuip in tin uit! Een must have voor elke Feyenoorder, wie wil er nou niet het mooiste stadion van Nederland met de vier reuzen, elk een Goliath in huis halen? De unieke elementen van het stadion komen in het tin erg mooi naar voren. Het unieke dak met de 4 lichtmasten.

De afmeting van de tinnen Kuip is:
Lengte 11 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 7,5 cm

We werken voor dit unieke product op basis van pre-order. Bestel vandaag nog jouw tinnen versie van De Kuip. Hierna gaan we zo spoedig mogelijk aan de slag met de leverancier. We verwachten dat je bestelling eind februari/begin maart geleverd wordt.

Leden van de vereniging ontvangen €25,- korting doormiddel van een kortingscode die eerder met een nieuwsbrief is verzonden. Geen e-mail gehad? Neem dan contact met ons op via [email protected]. Geen lid? Word lid, klik hier en profiteer van ledenvoordeel.

LET OP: Dit betreft een pre-order. Dit houdt in dat je het item niet direct in huis hebt en ook eventuele bijbestellingen (die wel op voorraad zijn) worden gelijktijdig met de pre-order aan je geleverd.