Skip to content

Donatiecampagne voor familie Christian Gyan

In samenwerking met Feyenoord is De Feijenoorder een donatiecampagne gestart ter ondersteuning van de familie Gyan. Oud-speler Christian Gyan, die tien jaar bij de club onder contract stond en uitgroeide tot grote publiekslieveling, overleed op 29 december jl. op slechts 43-jarige leeftijd, nadat hij al enige tijd met gezondheidsproblemen kampte. 

Met de donatiecampagne willen Feyenoord en De Feijenoorder supporters de kans bieden om geld te doneren en daarmee de nabestaanden financieel te ondersteunen in deze zware tijd. Het bedrag dat wordt opgehaald komt ten goede aan de uitvaartkosten en de zorg voor het gezin dat Gyan achterlaat. 

Wil jij geld doneren? Dat kan via onderstaand platform. Klik hier om te doneren.

Heel veel dank namens de club, De Feijenoorder en de familie Gyan.