Skip to content

Mark de Bokx stopt als algemeen bestuurslid

Vandaag helaas een vervelend nieuwsbericht. Het recent gekozen algemeen bestuurslid Mark de Bokx heeft besloten om uit het bestuur te stappen. Mark heeft geconcludeerd dat hij een bestuursfunctie niet goed kan combineren met zijn privéleven:  “Ondanks dat we nog maar net begonnen zijn als bestuur, zie ik het niet gebeuren dat ik in het nieuwe jaar voldoende tijd vrij kan maken om het een en ander op een fatsoenlijke manier op te pakken. Het is naast alle andere dingen die ik in mijn vrije tijd onderneem gewoon teveel.” Mark blijft als vrijwilliger aan de verenigingen verbonden, hij is redacteur bij Hand in Hand, Stadion Sport Nieuws en zit in de Feyenoord Supportersraad.

Namens het bestuur en alle kameraden van De Feijenoorder danken we Mark voor zijn inzet. Mocht hij zich bedenken, dan is er altijd een plek beschikbaar.

Foto: Yannick Verhoeven