Skip to content

Kom naar het eerbetoon voor Chris Gyan op vrijdag 21 januari

Voor supporters is het mogelijk om aankomende vrijdag, 21 januari, op het voorplein aan de Olympiazijde van de Kuip een laatste groet te brengen aan de onlangs overleden publiekslieveling Chris Gyan.

Op 29 december 2021 overleed cultheld Chris Gyan op slechts 43-jarige leeftijd, nadat hij al enige tijd met gezondheidsproblemen kampte. Direct na het overlijden zijn we samen met de club in contact getreden met zijn familie om waar het kan de familie Gyan te steunen. Naast de succesvolle donatiecampagne heeft de familie aangegeven dat zij de supporters in staat wil stellen om hun laatste eer aan Chris Gyan te bewijzen. Uiteraard is hier volmondig ‘ja’ op geantwoord, en hier willen we dan ook graag gehoor aangeven.

Hierbij doen wij de oproep aan supporters om op vrijdag 21 januari om 14.15 uur te verzamelen op het voorplein aan de Olympiazijde van De Kuip. De rouwauto met Chris Gyan zal als laatste eer langs de supporters rijden op het voorplein. Vanwege de maatregelen rond COVID-19 vragen wij aan de supporters om zich te verspreiden over het plein, en de afstand tot de familie van Chris Gyan te respecteren.

Voor een passend eerbetoon wordt gezorgd. Fakkels worden gewaardeerd maar (knal)vuurwerk graag niet. Tot aankomende vrijdag, zodat we een mooie eerbetoon en steun kunnen geven aan Chris Gyan en zijn familie.

De Feijenoorder, FRFC1908 en De Noordzijde