Skip to content

Ledenonderzoek stadionplan

De Feijenoorder houdt onderzoek onder leden over de stadionplannen.

Een dezer dagen ontvangen alle leden van De Feijenoorder een uitnodiging voor een onderzoek omtrent de stadionplannen van Feyenoord. Vijftien jaren zijn voorbij gegaan met volop discussies in en over de diverse stadionplannen. Met deze enquête willen we als supportersvereniging een eerste stap zetten naar een gezonde toekomst van Feyenoord, waar supporters hopelijk echt een rol van betekenis kunnen gaan spelen in onder meer de stadionplannen. Wij zijn als supportersvereniging erg benieuwd hoe onze leden denken over het stadiondossier en wat zij belangrijk vinden rondom de stadionplannen.

Voor de uitvoer van deze enquête hebben we een onderzoeksbureau binnen onze eigen geledingen gevonden. Eigenaar Govert van den Bos, al vele jaren lid van de supportersvereniging, heeft met zijn team bij MW2M voor de vereniging de enquête uitgevoerd. We zijn zéér blij met de hulp en professionele ondersteuning die is geboden in de aanloop naar het traject en we kijken enorm uit naar de uitkomsten van de enquête.

In deze enquête komen alle onderwerpen naar voren die voor de vereniging belangrijk zijn om een goed beeld te vormen. Ben je lid van de supportersvereniging, maar heb je na het weekend nog geen email ontvangen? Controleer voor de zekerheid je spam-map en stuur dan een e-mail naar [email protected] en je ontvangt dan van ons een link om de enquête in te vullen.