Skip to content

Toon je interesse voor een vliegreis naar FK Partizan-Feyenoord

Zoals vrijdag gemeld willen we als supportersvereniging graag een georganiseerde reis naar Belgrado organiseren. Hierin zijn we afhankelijk van het aantal beschikbare kaarten, de animo onder supporters en de beschikbaarheid van de charter. Belgrado is niet makkelijk te bereiken, de prijzen van de lijnvluchten richting Belgrado zijn al enorm gestegen. Om een eventuele reis te organiseren starten we een “voorinschrijving”.

Prijs
Zoals het er nu naar uitziet gaat de vlucht met busvervoer ter plaatse voor leden €385,- kosten. Niet leden betalen een bedrag van €445,-. Dit is exclusief de prijs van een wedstrijdkaart! De charter zal op de wedstrijddag 10 maart vroeg in de ochtend vertrekken van Schiphol. Na de wedstrijd (aftrap om 18.45 uur lokale tijd) vertrekken de bussen weer naar het vliegveld in Belgrado en zal hierna de terugreis worden ingezet.

Voorinschrijving
Vanwege de korte aanlooptijd naar 10 maart willen we alvast een voorinschrijving starten. Om de prijs zo laag mogelijk te houden hebben we gerekend met een volle charter. Bij de voorschrijving vragen we alle benodigde gegevens voor de reis. Indien er onvoldoende animo is, zullen we dit op tijd laten weten en kunnen we de vliegreis helaas niet aanbieden. Je opgestuurde gegevens zullen dan verwijderd worden. Bij voldoende animo ontvangen de inschrijvers een bericht over de vervolgstappen. Naast het puntje voldoende animo zijn we uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van de charter en het afnemen van wedstrijdkaarten door de club. De voorinschrijving is dus onder voorbehoud en we garanderen op dit moment geen supportersreis.