Skip to content

Uitreiking Paul Bosvelt special

Een bijzondere avond voor Paul Bosvelt

Ieder jaar kiest de redactie van Hand in Hand een Feyenoord icoon die uitgelicht wordt in een compleet eigen special. Gisteren was het moment eindelijk aangebroken om de zesde special in de reeks te mogen uitreiken aan de hoofdpersoon zelf: Paul Bosvelt.

De avond werd geopend door onze voorzitter Kees Lau, waarna Sinclair Bischop en hoofdredacteur Jeannette Floor een korte toelichting gaven over het tot stand komen van de special. Paul ontving de allereerste special uit handen van zijn kinderen Mick en Floortje.

Onlangs kwamen wij in contact met Frits Nienkemper. Frits is in het bezit van het kampioenschapsshirt van Paul Bosvelt. Hij vertelde ons dat hij het shirt van Paul graag een mooie plek wilde geven. In overleg met Paul hebben we op korte termijn een shirtveiling kunnen lanceren waarvan de opbrengst naar het goede doel Beat Batten gaat. Uiteraard reikte Paul zelf dit shirt uit aan de winnaar van de veiling. Het opgehaalde bedrag van €3100,- zal samen met Paul gedoneerd worden.

Foto’s: Yannick Verhoeven