Skip to content

De Feijenoorder vliegt naar Tirana!

De kogel is door de kerk. De vlucht naar Tirana is een feit. We hebben veel mailtjes, telefoontjes en appjes moeten wisselen met de vliegtuigmaatschappijen, maar we zijn blij om te vertellen dat we een vlucht hebben kunnen vinden.

Voor wie is de vlucht, en hoe nu verder?
Normaliter wordt onze reis aangeboden in de ticketshop van Feyenoord. Doordat de ticketverkoop nu uit handen van de club is geraakt, en volledig via de UEFA zal gaan, kunnen wij geen combi-reis organiseren. Dit heeft als gevolg dat ons vliegtuig puur een verstrekking is van een vervoersmiddel. Om verwarring te voorkomen, vermelden we het hier nogmaals: Heb jij een vliegticket voor onze reis, dan is dit NIET in combinatie met een wedstrijdkaart! De ticketing zal te allen tijden via de UEFA gaan!

Prijs, vertrek en draaiboek
De vlucht zal aangeboden worden vanaf Schiphol. We vertrekken onder voorbehoud op de wedstrijddag om 08.00 uur. Vanaf het vliegveld brengen bussen ons naar de (onder voorbehoud) ingerichte fanzone in Tirana. Na de wedstrijd zal de bus ons weer ophalen om ons vervolgens naar het vliegveld te brengen.

De prijzen voor de vlucht zijn als volgt:
NIET-ledenprijs: €730,- euro
Ledenprijs: €699,- euro

Wie vandaag nog lid wordt profiteert van de ledenkorting op de reis! Lid worden kan via deze link!

Verkoop vliegticket
Omdat wij een run op vliegtickets verwachten, hebben wij een externe omgeving klaargezet voor de verkoop. De verkoop zal dinsdag 10 mei 2022 starten om 19.08 uur. Er zullen 145 plekken beschikbaar zijn. Indien tickets niet meer te koop zijn, dan zit het toestel vol en kunnen we je helaas geen vliegreis bieden.

Dinsdag 10 mei om 19.08 uur zal de verkoop via deze button te boeken zijn:


Informatie ticketsysteem:
De verkoop geschiet via Eventix. Als je op bovenstaande button klikt, kom je op de verkooppagina terecht.
– Klik hier op het plusje om een ticket in je mandje toe te voegen. Je kunt maximaal 2 tickets toevoegen.
– Accepteer hierna de algemene voorwaarden van De Feijenoorder en van Eventix. Je kunt nu op volgende klikken.
– Vul nu al je gegevens in. Bij ticket 1 voer je nogmaals de gegevens in voor de tickethouder. Als dit dezelfde gegevens zijn, dan kan je op ‘vullen’ klikken. Het formulier wordt dan automatisch ingevuld met de gegevens die je erboven ook hebt ingevuld. Als je twee tickets koopt, dan dien je ook de gegevens voor de tickethouder van ticket 2 in te vullen.
– Klik hierna weer op volgende. Hier kan je een betaaloptie kiezen. De eventuele bijbehorende kosten staan eronder. Als alles correct is ingevuld, druk je op ‘bestellen’ en rond je de betaling af.
– Hierna ontvang je per e-mail een bevestiging (ticket). Let op: Dit is niet je vliegticket maar een bevestiging van betaling en je reservering op de vlucht. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen meer informatie per e-mail en op het vliegveld je boarding pass.


Bij reservering van de vlucht is het noodzakelijk direct af te rekenen! Je kunt maximaal twee plekken tegelijk kopen. Alle vluchttijden zijn nog onder voorbehoud. Kleine wijzigingen kunnen altijd plaatsvinden.