Skip to content

2e supportersvlucht naar Tirana!

Gisteren ging onze supportersvlucht in de verkoop. Binnen 30 seconden was het gehele vliegtuig uitverkocht! Mede door de enorme hoeveelheid aanmeldingen voor deze vlucht en de supporters die helaas teleurgesteld zonder kaart op social media verschenen, hebben we besloten om alles op alles te zetten om nog een vlucht aan te kunnen bieden.

GOED NIEUWS!
Het vinden van een tweede vlucht is gelukt! Deze vlucht zal in tegenstelling tot het andere toestel vliegen vanaf Rotterdam.

Vertrektijd, reisinformatie, prijsinformatie:
De vlucht zal vertrekken op 25-05-2022 (wedstrijddag) om 08.00 uur ‘s ochtends. Bij aankomst in Tirana worden we met bussen naar het stadion gebracht. Na het fluitsignaal vertrekken we weer per bus naar het vliegveld om vervolgens om 04.00 uur ‘s nachts terug te vliegen naar Rotterdam.

De tickets zijn in tegenstelling tot de eerste vlucht wel gewijzigd. Het vliegtuig is iets duurder waardoor de prijzen voor supporters als volgt zijn geworden:

Niet ledenprijs: €760,-
Ledenprijs: €729,-

Wie vandaag nog lid wordt profiteert van de ledenkorting op de reis! Lid worden kan via deze link!

Kaartverkoop:
Omdat wij een run op vliegtickets verwachten, hebben wij een externe omgeving klaargezet voor de verkoop. De verkoop zal donderdag 12 mei 2022 starten om 15.00 uur. Er zullen 184 plekken beschikbaar zijn. Indien tickets niet meer te koop zijn, dan zit het toestel vol en kunnen we je helaas geen vliegreis bieden.

Donderdag 12 mei om 15.00 uur zal de verkoop via deze button te boeken zijn:


Informatie ticketsysteem:
De verkoop geschiet via Eventix. Als je op bovenstaande button klikt, kom je op de verkooppagina terecht.
– Klik hier op het plusje om een ticket in je mandje toe te voegen. Je kunt maximaal 2 tickets toevoegen.
– Accepteer hierna de algemene voorwaarden van De Feijenoorder en van Eventix. Je kunt nu op volgende klikken.
– Vul nu al je gegevens in. Bij ticket 1 voer je nogmaals de gegevens in voor de tickethouder. Als dit dezelfde gegevens zijn, dan kan je op ‘vullen’ klikken. Het formulier wordt dan automatisch ingevuld met de gegevens die je erboven ook hebt ingevuld. Als je twee tickets koopt, dan dien je ook de gegevens voor de tickethouder van ticket 2 in te vullen.
– Klik hierna weer op volgende. Hier kan je een betaaloptie kiezen. De eventuele bijbehorende kosten staan eronder. Als alles correct is ingevuld, druk je op ‘bestellen’ en rond je de betaling af.
– Hierna ontvang je per e-mail een bevestiging (ticket). Let op: Dit is niet je vliegticket maar een bevestiging van betaling en je reservering op de vlucht. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen meer informatie per e-mail en op het vliegveld je boarding pass.


Bij reservering van de vlucht is het noodzakelijk direct af te rekenen! Je kunt maximaal twee plekken tegelijk kopen. Alle vluchttijden zijn nog onder voorbehoud. Kleine wijzigingen kunnen altijd plaatsvinden.