Skip to content

Trots op Feyenoord!

Kameraden! Helaas ging de finale tegen AS Roma niet zoals vooraf gepland. Desalniettemin was de reis naar het warme Albanië eentje om nooit te vergeten! Met een geweldig goed georganiseerde fanzone in Tirana, een heerlijke Legioenzaal Outdoor editie, twee vliegtuigen vol meegereisde Feijenoorders en het sfeerteam wat dit seizoen voor de meest indrukwekkende acties heeft gezorgd, was de finale in Tirana een compleet plaatje. Mede daarom willen wij namens alle Feijenoorders die deze vereniging mogelijk maken, de spelersgroep bedanken voor dit fantastische en vooral onvergetelijke seizoen. De kers op de taart ontbrak, maar we hebben heerlijk gegeten!

Aan alle Feijenoorders: Een fijne zomerstop, kom even tot rust, over twee maanden vanaf nu begint het Europese voetbal weer! Laten we net als vorig seizoen dé absolute smaakmaker van het Europees voetbal worden. Europa League: WE KOMEN!!!

Foto: Yannick Verhoeven