Skip to content

De Feijenoorder gaat samenwerken met 1908.nl

De Feijenoorder gaat samenwerken met 1908.nl om de steun aan Feyenoord te vergroten.

Naast de gezamenlijke passie voor Feyenoord, vinden beide partijen elkaar in de ambitie om de binding met de club op verschillende vlakken te vergroten. Zowel De Feijenoorder als 1908.nl willen een positieve bijdrage leveren aan de belevingen en ervaringen rondom Feyenoord, voor iedereen met een rood-wit hart.

1908.nl heeft de ambitie om het grootste en meest betrouwbare Feyenoord nieuwsplatform te worden. Wij hebben geconstateerd dat de activiteiten van De Feijenoorder niet altijd bekend zijn bij onze kameraden. Door deze samenwerking met 1908.nl kan de grote verscheidenheid aan activiteiten nog beter onder de aandacht van alle kameraden worden gebracht.

De Feijenoorder is trots om 1908.nl te mogen verwelkomen als partner!