Skip to content

Afscheid Jens Toornstra

Wat al een tijdje in de lucht hing werd vier dagen geleden door Feyenoord op de officiële kanalen bevestigd: Jens Toornstra vertrekt bij Feyenoord. Jens is de afgelopen jaren gegroeid tot een groot clubicoon. Een speler waar we als supporters liever geen afscheid van zouden willen nemen.

In een rap tempo (2,5 dag) heeft ons sfeerteam samen met onwijs veel hulp toch nog een enorm spandoek kunnen maken om Jens te kunnen bedanken voor zijn tijd bij Feyenoord.

1000m2 in 14,5 uur!
Het maken van het spandoek (20 meter hoog en 50 meter breed) verliep niet geheel vlekkeloos. Na meerdere stroomstoringen, noodoplossingen zoeken en maar 14,5 uur op de klok is het dan toch gelukt om het doek af te krijgen voor de wedstrijd van vandaag.

We willen alle supporters die ons hebben geholpen bij het realiseren van deze actie enorm bedanken!

Foto’s sfeeractie: Yannick Verhoeven
Foto’s sfeeractie: Danny de Groot