Skip to content

17e editie Professor Feyenoord Quiz

Denk jij rood – wit?
Droom jij over Feyenoord?
Word jij door je vrienden ook wel de Wikipedia van De Kuip genoemd?

Dan ben jij misschien wel dé Professor Feyenoord 2022!

Op vrijdag 11 november 2022 is het weer zo ver…
De professor Feyenoord quiz, boordevol brein brekende vragen.

Schrijf je snel in en laat zien dat jij die titel verdiend!

[contact-form-7 id=”37448″ title=”Aanmelden Professor Feyenoord Quiz 2022″]

Datum: 11-11-2022
Locatie: Kantine Sportclub Feyenoord ( Olympiaweg 280, 3078 HT in Rotterdam )
Aanvang: 19.30 uur
Kosten: Deelname aan de quiz is gratis.

Opzet Professor Feyenoord Quiz
We beginnen de avond met twee rondes die je in duo’s mag beantwoorden. Het is geen probleem als je je alleen inschrijft, dan zorgen wij voor een partner. Als laatste volgt de finaleronde die individueel gespeeld wordt. Een extra element zijn de twee Kahoot-rondes. De antwoorden hiervoor geef je met je telefoon.

Alle deelnemers ontvangen een unieke Professor Feyenoord vaan en de winnaars gaan ervandoor met een bokaal en extra prijs. De vragen lopen uiteen van makkelijk tot moeilijk en van het heden tot ons roemruchte verleden. Allemaal over onze mooie club Feyenoord. De presentatie is in handen van Frank Vijg en Ellen Mannens verzorgd de Kahoot-ronde.

Elk jaar komt het team van de Professor Feyenoord Quiz meerdere keren bij elkaar om de perfecte vragen samen te stellen. Ook dit jaar hebben Arie van Krimpen, Bert Wittenberg, Cees van Neutigem, Hans Fortuin, Kees van Gent en Lenneke de Smit het weer voor elkaar gekregen!

Niet deelnemen? Supporters zijn van harte welkom. De tap staat uiteraard open!