Skip to content

Partybus AZ-Feyenoord

Op zondag 16 oktober 2022 speelt Feyenoord om 16.45 uur de uitwedstrijd tegen AZ. Bij voldoende animo laten we een partybus rijden!

Reisdetails:

We verzamelen om 12.30 uur bij De Kuip. Hierna rijden we in de partybus naar het omwisselpunt in Uitgeest. Daar zullen we over moeten stappen op de reguliere combi bussen. Er wordt voor ons geen bus apart gehouden. De verwachte vertrektijd van de partybus vanaf De Kuip zal rond 12.45 uur zijn. Na afloop van de wedstrijd staat de partybus bij het omwisselpunt weer klaar om je terug naar De Kuip te brengen.

Kosten

De prijs voor leden van De Feijenoorder is €19,08 en voor niet-leden is het €29,08.

Alleen supporters die in het bezit zijn van een omwisselbiljet BUS UITGEEST komen in aanmerking voor de partybus. We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen.

Klik hieronder om een ticket te kopen voor de partybus. Dit is mogelijk vanaf 19.00 uur (03-10-2022).

Werkt het kopen via bovenstaande widget niet? Klik dan hieronder op ‘ticket kopen’.

Ticket kopen

In de ticketshop reken je ook als lid de prijs voor niet-leden af. Als lid van De Feijenoorder ontvang je na de reis je ledenvoordeel terug op het rekeningnummer dat je hebt ingevuld in de ticketshop. Dit doen we zodat als de reis niet kan doorgaan, dan ontvang je alles in 1x terug.

Vergeet je rekeningnummer dus niet in te vullen als je lid bent, anders ontvang je geen ledenvoordeel terug!

Lid worden van De Feijenoorder en direct profiteren van ledenkorting kan hier!

Drankverkoop

In de partybus verkopen we frisdrank, bier en div. mixdranken. De prijzen variëren van €2,- tot €4,-. Je dient dit contant te betalen.

Reservelijst

Als de bus vol is kan je je inschrijven op de reservelijst. Mochten er mensen afhaken in verband met dat ze geen kaart hebben kunnen bemachtigen dan maak je nog kans om mee te gaan. Mocht je dan al betaald hebben maar niet mee gaan, dan krijg je uiteraard je geld terug. Mail voor de reservelijst je gegevens naar [email protected].

  • Let op alleen supporters met een omwisselbiljet BUS UITGEEST kunnen zich aanmelden voor de bus!
  • Indien er niet genoeg animo is voor de bus, ontvang je het betaalde bedrag terug. Dit hoor je uiterlijk maandag 10-10-2022.