Skip to content

Feyenoord Supportersraad: iets voor jou?

Feyenoord en De Feijenoorder zoeken supporters die zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad. Op dit moment zijn er een aantal open posities, die Feyenoord en De Feijenoorder graag willen invullen met enthousiaste supporters.

De Feyenoord Supportersraad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging vormen van de stadionbezoekers. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met Feyenoord en De Feijenoorder van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn en tevens te fungeren als klankbord van de club.

Ben je geïnteresseerd om je actief in te zetten en samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden en zaken die hiermee samenhangen? Reageer uiterlijk 30 oktober 2022 door een e-mail met je motivatie te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin in elk geval je voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt en of je ook uitwedstrijden bezoekt.