Skip to content

Reactie De Feijenoorder n.a.v. ongeregeldheden Sturm Graz – Feyenoord

Ook wij hebben met sterke afkeuring kennis genomen van de ongeregeldheden rondom de wedstrijd. Vooral na de wedstrijd is er grote schade aangericht in het stadion. Als supportersvereniging betreuren we deze acties.

Buiten het bovengenoemde gedrag zijn we ook geschrokken van de reactie van de Oostenrijkse autoriteiten in en rondom het stadion. Veel supporters die zich buiten de gehele ophef hielden zijn er ook de dupe geworden. Het gebruik van pepperspray in het stadion is in onze ogen een stap te ver. Een ongewenste situatie die net als de eerstgenoemde vernielingen onderzocht dient te worden. We zullen hierover met de club in gesprek gaan.

We hopen dat iedereen veilig en wel weer terug naar Rotterdam kan reizen. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Lazio op het programma. We hopen daar met elkaar op een positieve manier achter ons Feyenoord 1 te kunnen staan.