Skip to content

Vernieuwde website gelanceerd!

Vol trots presenteren we onze compleet vernieuwde website! Al een aantal maanden onderzoeken we de vindbaarheid, communicatievormen, bereikbaarheid en functionaliteit van onze website en webshop. We zijn aan de slag gegaan om alle wensen op een rij te zetten en te starten met het maken van deze nieuwe website.

Wat is er nieuw?

Ledenportaal
Vanaf vandaag is een speciale inlogfunctionaliteit voor onze leden gerealiseerd. Leden kunnen nu hun eigen gegevens inzien en wijzigen via het dashboard. Buiten het wijzigen van gegevens worden hier speciale ledenactie’s aangekondigd. Leden kunnen meedoen aan de supporterspool en zijn er verschillende notulen en documenten van de vereniging in te vinden.

 

Design
De vereniging werkt al een lange tijd aan een nieuwe huisstijl. Verschillende designs zijn de afgelopen periode op onze kanalen gebruikt. Nu de lancering achter de rug is, zijn we blij dat we de nieuwe huisstijl hebben kunnen vormgeven zoals passend is voor onze leden, supporters en volgers.

 

Functionaliteit
Met verschillende upgrades aan de pagina waaronder de evenementenkalender, ledenportaal, nieuwspagina, ledenpasweergave, verenigingsinformatie en de sfeeractiepagina is de website veel gebruiksvriendelijker gemaakt.

 

Op de oude website stonden veel verschillende onderwerpen verspreid over de pagina. Omdat we als vereniging graag zo goed mogelijk willen bijdragen aan het juist informeren van leden en supporters, was het van belang om de supportersinformatie op de juiste manier in te richten.

Hiermee vergroten we onze vindbaarheid en zichtbaarheid.  Uiteraard kan het zo zijn dat nog steeds verschillende zaken niet goed te vinden zijn. Heb je hier tips voor of mis je informatie, neem dan contact op via ons mailadres: [email protected].

 

Webshop
Een groot voordeel van de vernieuwde website is dat de webshop nu geïntegreerd is binnen de verenigingswebpagina. De webshop is hiermee snel en makkelijk te vinden.

Op dit moment zijn de nieuwe merchandise merken uitgedacht en presenteren we snel onze nieuwe producten op onze kanalen.