Skip to content

Partybus sc Heerenveen – Feyenoord

Op zondag 12 februari 2023 trappen we, om 14.30 uur, af in het Abe Lenstra Stadion. Bij voldoende animo laten we weer een partybus rijden!

Reisdetails 

We verzamelen om 10.00 uur bij De Kuip. Vanaf 10.15 uur is het mogelijk om een plekje in de bus te zoeken. Hierna rijden we om 10.30 uur direct naar het stadion (P6). Na afloop van de wedstrijd staat de partybus weer klaar om je terug naar De Kuip te brengen. 

Kosten 

De prijs voor leden van De Feijenoorder is €19,08 en voor niet-leden is het €29,08. Leden betalen allereerst de niet-leden prijs en ontvangen binnen twee weken na de reis het ledenvoordeel retour op het opgegeven rekeningnummer.

Alleen supporters die in het bezit zijn van een Autocombi P6 Heerenveen (AUT) komen in aanmerking voor de partybus.  

We vragen om het type uitkaart bij inschrijving, omdat er een kans is dat niet alle silvercardhouders een kaart weten te bemachtigen. 

Klik hieronder om een ticket te kopen voor de partybus. (Let op! Je dient ook de Autocombi P6 Heerenveen (AUT) te kopen in de Feyenoord ticketshop. 

Kijk hier voor informatie over de kaartverkoop. 

Tickets uitverkocht?

Zijn de tickets voor de partybus uitverkocht? Vul dan onderstaand formulier in met je gegevens. Mochten er mensen afzeggen dan nemen we contact op met de eerste in de reservelijst. Ook kunnen we bij genoeg aanmeldingen een 2e bus laten rijden.