Skip to content

Peter Houtman in de spotlight in jaarlijkse Hand in Hand special

Ieder seizoen kiest de redactie van Hand in Hand magazine een echte Feyenoorder die het verdient in het zonnetje gezet te worden door wat hij of zij heeft betekend voor onze club. De volgende Feyenoorder die we toevoegen aan dit mooie rijtje is Peter Houtman. De special verschijnt eind april bij al onze leden op de mat!

Peter speelde tussen 1977 en 1989 meerdere jaren bij Feyenoord. De geboren Rotterdammer Peter staat bij supporters niet alleen bekend om zijn periode als voetballer bij Feyenoord. Ook onze jonge supporters kennen Peter als echte Feyenoorder! Welke wedstrijd je dan ook hebt meegemaakt in De Kuip, je ontkomt er bijna niet aan dat je Peter hebt gehoord.

In het seizoen 1983-1984 won Peter niet alleen de KNVB beker, ook werd hij in dit jaar landskampioen. Samen met onder andere Mario Been en Ben Wijnstekers past Peter in het rijtje van echte Feyenoord-iconen.

Peter speelde in een van de mooiste historische Feyenoordshirts, reisde al duizenden keren af naar het stadion en sprak met wel honderden wedstrijdmascottes langs de lijn. Voor onze redactie reden genoeg om de komende special compleet te wijden aan deze bijzondere Feyenoorder; Peter Houtman.

Jij kunt bij de uitreiking zijn!

Helaas kunnen we niet ieder lid uitnodigen voor deze uitreiking. Uiteraard willen we wel de mogelijkheid bieden dat onze trouwe leden hierbij aanwezig te laten zijn. Speciaal hierom zullen we voorafgaand aan de uitreiking 6 leden uitkiezen die samen met hun Feyenoord kameraad hierbij aanwezig kunnen zijn. Ben jij nog geen lid? Klik dan hier!

Hoe ontvang je de Peter Houtman special?

Dit is heel simpel. Als lid van FSV De Feijenoorder ontvang je direct na de uitgave van de special aan Peter Houtman, het speciale blad op jouw deurmat! Ben jij nog geen lid van de vereniging? Je kunt dit dit seizoen al zijn voor maar €9,54. Klik hier!