Skip to content

Foto’s en herinneringen aan Peter Houtman gezocht!

Meer dan 130 wedstrijden als Feyenoord-speler. Seizoenen lang als stadionspeaker in De Kuip. Peter Houtman in het kort. Veel supporters hebben vast mooie herinneringen aan de man van de โ€˜Doei-Doeiโ€™. Over zijn goals, wedstrijden als speler of als spreekstalmeester in De Kuip.

Heb jij een mooie herinnering/anekdote gecombineerd met een foto van/met Peter Houtman? Of een foto waarop duidelijk is dat jij juist zijn grootste fan blijkt te zijn. Juist dรกt is waar de redactie van Hand in Hand naar op zoek is. Voor zijn eigen special!
ย 
๐——๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ผ๐—บ ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ฝ:
Stuur jouw fotoโ€™s naar De Feijenoorder toe, mรฉt jouw herinneringen aan Peter Houtman. Fotoโ€™s van hem alleen en/of samen met jou/anderen. Onze redactie is benieuwd.
ย 
Stuur de fotoโ€™s (graag wel in een hoge resolutie i.v.m. het afdrukken) naar [email protected]
ย 
Heb je alleen een afgedrukte foto met Peter Houtman maar niet digitaal? Stuur dan ook een e-mail naar [email protected] met een omschrijving van de foto. Indien we de foto kunnen gebruiken maken we een afspraak om de foto in te scannen.